Mustafa Atayık: ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen fuar harika bir performans sergiledi’’

, , ,

53’üncüsü düzenlenen İstanbul Jewelry Show’a katılan İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, fuarla ilgili görüşlerini JNN ile paylaştı.

Mustafa Atayık, 53’üncü fuarın zorlu bir süreçten geçtiğini belirtti. Ülkemizde yaşanan depremlerin ve sel felaketlerinin fuarı etkilediğini dile getirdi. Fuarı tüm bu zorluklara rağmen ertelemediklerinin altını çizen Atayık, ertelenme taleplerine rağmen yapılan fuarın insanların bir yerden başlamasına olanak tanıdığını ifade etti.

Mustafa Atayık sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Depremlere rağmen fuara talep güzeldi. Katılım çoktu. Yabancı katılımcılardan tutun da alım heyetlerine kadar birçok insan burada yer aldı. Sektörün de destekleriyle birlikte deprem olan illerimizde aşevleri kurduk. Üstelik bu aşevlerinin kurulmasına olanak tanıyan da kuyumcu esnafımız. Bu anlamda sektörümüze teşekkür ediyorum. Yaşanan bu olaylar olmasaydı çok daha fazla iş hacmi olacağını tahmin ediyorum. İstanbul Mücevher Fuarı, bu olaylara rağmen boyutunun çok üstünde bir satış potansiyeli sağladı.’’

VİDEO: 005
BAŞLIK: Mustafa Atayık: ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen fuar harika bir performans sergiledi’’
KONUŞMACI: Mustafa Atayık – İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı
ETKİNLİK: İstanbul Jewelry Show
TARİH: 16-19 Mart 2023
YER: İstanbul Fuar Merkezi