Huawei Watch Ultimate Türkiye fiyatını belirledi

, ,

100 metreye kadar dalış desteği sunan akıllı saat Huawei Watch Ultimate, Türkiye için fiyat belirledi ve özelliklerini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Huawei etkiliğinde lüks görünümü ve üst düzey özellikleriyle ses getirmeyi başaran Huawei Watch Ultimate, açık hava sporları ve su geçirmezlik performansıyla gündeme gelmeyi başardı. Türkiye fiyatı 15 bin 999 TL olarak belirlenen Huawei Watch Ultimate, birinci sınıf zirkonyum alaşımlı sıvı metal üzerine kurulan ve yenilikçi teknolojileri bir araya getiriyor. 

Huawei Watch Ultimate, ‘Zamanın Ötesinde Bir Başyapıt’ sloganı ile Huawei’nin Online Mağaza’sında erişime açıldı. Sitede yer verilen bilgilere göre Huawei Watch Ultimate, Okyanus Siyahı ve Keşif Mavisi renklerinde Türkiye’de 15 bin 999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Aynı zamanda kullanıcılar vade farksız bir şekilde 3 taksitle akıllı saate sahip olabilecek.

Huawei, Huawei Watch Ultimate’in paslanmaz çelik gövdeyle karşılaştırıldığında 4,5 kat daha güçlü, 2.5 kat daha sert ve yüzde 17,4 oranında daha hafif olduğunu söylüyor. Nano-Tech seramik çerçeve ve safir saat kadranı gibi dayanıklı malzemeleri bünyesinde barındıran saat, ön yüzünde 1,5 inç LTPO AMOLED ekrana sahipliği yapıyor. 

Ayrıca Huawei Watch Ultimate’in diğer özellikleri arasında 110 metreye kadar su geçirmezlik, 14 gün pil ömrü, uydu iletişimi ve doğru haritalama için Sefer Modu yer alıyor. Ayrıca amiral gemisi akıllı saatin, aktivite takibi ve sağlık konusunda kalp atış hızı, kan oksijen takibi ve EKG ölçümleri için birinci sınıf sensörlere güvendiğini de hatırlatalım.