Yeni koleksiyon çok konuşulacak!

, ,

Tata’nın evinden Hindistan’ın en büyük mücevher perakende markası olarak bilinen Tanishq, ‘Celeste x Sachin Tendulkar’ tek taş koleksiyonunu piyasaya sürdü. Koleksiyonun, kriket efsanesinin  50’nci yılındaki olağanüstü başarılarına saygı duruşunda bulunduğu ifade edildi.

Bu 100 parçalık sınırlı sayıda tek taş koleksiyonu, Master Blaster’ın 100 uluslararası yüzyılını kutluyor. ‘Tanishq Celeste x Sachin Tendulkar’ yüzükler, küpeler ve bilezikler de dahil olmak üzere hem kadınlar hem de erkekler için bir dizi muhteşem tasarım içeriyor. Tanishq Celeste’deki her parçanın el yapımı olduğunun da altı çizildi. Bu el yapımı mükemmel mücevherlerin Sachin Tendulkar’ın stilinin ve kişiliğinin özünü yakalamak için tasarlandığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Koleksiyonun lansmanı hakkında konuşan Tanishq, Titan Co. Kategori, Pazarlama ve Perakende Başkan Yardımcısı Arun Narayan, “Tanishq Celeste’nin lansmanı çok önemli, çünkü en zarif şekilde hazırlanmış tek taş pırlantaları sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

İşbirliği hakkında konuşan Sachin Tendulkar ise, “Bu özel sınırlı sayıda üretilen koleksiyonu yaratmak ve hayata geçirmek için Tanishq ile ortaklık yapmak bir zevkti. Tanishq, tasarım karmaşıklığı, güven faktörü ve mükemmel müşteri bağlantısıyla tanınan saygı duyulan bir marka olmuştur. Tanishq Celeste, kriketin birleştirici ruhunu da kutlayan, özenle seçilmiş yenilikçi bir koleksiyon. Umarım bu ortaklık, tüketiciler arasında mükemmelliği kutlamak için yeni yollar açar.” ifadelerini kullandı.