Boucheron’un ikonik motifleri: La Vie en Rose

, , , ,

1968 yılında Boucheron’un tasarımını yaptığı Serpent Boheme’in ikonoik motiflerini yeniden yorumlamasıyla pembe kuvars ve pembe altın ile işlenen tarihi tasarımlar, yeni bir ışıkla gül rengine bürünüyor.

Onlarca yılı aşarak bir Boucheron klasiği haline gelen Serpent Boheme koleksiyonu, ilk kez 1968 yılında tanıtıldı. Boucheron’un uzman işçiliğinin mükemmel bir örneği olan tasarımın zarif kıvrımlarıydı. Tasarımda kullanılan stiller ve malzemeler zamanla evrim geçirerek ışıltılı pave elmasların yerini bazen aquaprase, rodolit ve sedefin zarif tonları almıştır.

Hem modern hem de zarif bir görünüm ile yüzüklere, bileziklere, kolyelere ve küpelere sıcak bir ışıltı katan pembe kuvarsın pastel tonları olmuştur.

İkonik Serpent Boheme yüzük

Daha yumuşak bir tasarımla yorumlanan İkonik Serpent Boheme yüzüğünde burgulu bant, koleksiyonun imzası haline gelerek pembe altının sıcak tonlarını vurgulayan bir pembe kuvars gözyaşı damlasıyla süslenmiştir. Pembe altın boncuklarla çevrili pembe kuvars gözyaşı damlasını iki Serpent Boheme pırlanta motifi aydınlatıyor.

Serpent Boheme kolye

Serpent Boheme kolye ucu, tek renkli tonlarda üretilmiştir. Burgulu pembe altın bir halat zincir üzerinde bir ucunda yuvarlak kesim pırlanta, diğer ucunda ise pembe kuvarsın yumuşak tonları ile zarifçe durarak ikonik gözyaşı damlası tasarımıyla harmanlanmıştır.

Serpent Boheme bileklik

Burgulu bir bileklik üzerinde pembe altın boncuklarla çevrilmiş pırlanta kaplı gözyaşı damlası ve pastel renkli pembe kuvars damlası birbirini dengeliyor. Bileğe kolayca takılıp çıkarılabilen Serpent Boheme bileklik toka içermiyor.