İnci Gold uygulaması ile bayram hediyeni kendin tasarla

, ,

Her bayram olduğu gibi bu bayramda sevdiklerin ve kendin için hem şık ve bütçeni zorlamayacak hem de beğenileceği garanti olacak olan hediye seçeneği arayışı içerisinde olanlar yenilikçi mücevher markalarından olan İnci Gold’u tercih ediyor. İnci Gold’un özgün ve göz kamaştıran kombinasyonları ile tasarımlarını yaptığı kolye, küpe, bileklik, yüzük ve bilezikler her yaşın gözdesi olmaya devam ediyor. Bayramda İnci Gold’un birbirinden eşsiz parçaları ile şık olmak her zamankinden çok daha kolay bir hale geliyor.

Bayram hazırlıkları devam ederken İnci Gold ile şık ve zarif olmak artık çok daha kolay olacak. Üstelik sevdiklerinize kalıcı bir bayram hediyesi vermek isteyenler için de hediye seçmenin en renkli yolu ‘İnci Gold’ uygulamasında sizleri bekliyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için hem şık ve zarif hem de bütçeye uygun olan bir hediye düşüncesi içerisinde olanlar İnci Gold’un tasarımlarına göz atmayı ihmal etmiyor. Her dönemin modası bilezikler minimal ve şık yüzükler, modern tasarım küpeler, ister sade ister renkli bileklikler ve kolyeler sizin bayram şıklığınızı tamamlayacak nadide parçalardan olacak.

Bin 500 farklı model seçeneği ile sizleri bekliyor

İnci Gold’un sektöre öncülük etmiş olduğu dijital uygulaması, kullanıcılara tasarımlarını, kendi istek ve beğenilerine göre oluşturabilecekleri bir imkanı da tanıyor. Uygulama, bin 500 ürünün taş ve altın rengini, ayarını, ölçüsünün tasarımını yapıp son halini farklı açılardan görerek satın alma avantajı sağlıyor. İnci Gold internet sitesi ye da mobil uygulama üzerinden kendi beğenisine göre istediği renk ve deseninin de tasarımını yapabiliyor. ‘İnci Gold’ uygulamasına Google Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.