Cetaş’ın en sevilen altın mücevher koleksiyonları sevenleri ile buluştu

, , , ,

Kuruluşunun 50’nci yılını kutlamaya hazırlanan Cetaş Jewelry, kurulduğu günden bu yana altın mücevher üretiminde kaliteden ödün vermeyen bir anlayışıyla, en yeni teknolojiyi takip eden, el işçiliğinden de asla vazgeçmeyen bir motivasyonla yoluna devam ettiğini vurguladı.
 
Altın mücevhere elleriyle hayat veren Cetaş zanaatkarlarının dehası, yenilikçi teknolojiyle buluşuyor ve her tasarımı benzersiz kılıyor. Cetaş’a özel alaşımlar sayesinde cila standartları çok yüksek olan ve yine sadece Cetaş’a özel canlı altın renklerine sahip tüm tasarımlar, görenlerde hayranlık uyandırıyor. Yenilik ve keşif arzusu ise Cetaş tasarım felsefesinin özünü oluşturuyor.

Sürekli araştıran, sanatın her alanıyla beslenen, Türkiye ve dünya trendlerini yakından takip eden profesyonel tasarım ekibinin yenilik tutkusu, bilgisayar destekli yazılımlar sayesinde iki boyuttan üç boyutta hayat buluyor. Tasarım ekibinin zengin hayal gücünü, işçilik ve tüketicilerin sürekli değişen dünyalarıyla uzlaştırmayı başaran Cetaş, özgün ve ikonik yüzlerce tasarıma imza attıklarını dile getirdi.

Bilindiği gibi antik çağlardan bu yana daire veya halka şeklindeki cisimlerin, başlangıç ve bitiş noktalarının olmaması nedeniyle sonsuzluğu simgelediğine inanılırdı. Üstün Hollow teknolojisi ile üretilen ve sonsuzluk anlamına gelen Eterna zincirleri ile Cetaş, hem halkaların hem de kolye veya bileziğin takıldığı zaman meydana getirdiği dairenin sonsuzluğuna vurgu yaparak, kadınlara zamansız ve kalıcı bir altın mücevher armağan ediyor.

İlham kaynağını mitolojideki şans, talih, beklenmeyen ya da umulmayan başarıların tanrıçası Fortuna’dan alan koleksiyonun en dikkat çeken öğesi göz boncuğudur. Cetaş yüzyıllardır birçok kültürde ve dinsel inançta, kötülükleri uzaklaştıran güçlü bir tılsım olarak kabul edilen göz figürünü kullandığı yeni koleksiyonuyla nazara inananları korumayı hedefliyor.

Minimal ama cesur, yalın ama sofistike, güncel ama zamansız şekillerin Cetaş, yorumuyla birbirinden güzel mücevherlere dönüştüğü ‘Minima’ koleksiyonu, kadınlara akıllı lüksün hazzını yaşatıyor. Tasarımdan üretime,taş kalitesinden cilasına tüm detaylarında mükemmelik ve kalitenin öne çıktığı koleksiyon, canlı mine renkleri ve çok yönlü kullanıma imkan veren tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Altın tutkunu tüm kadınların, Minima Koleksiyonu’nun zengin seçenekleri arasından, stillerini yansıtan en uygun şekli bulmaları mümkün.

En az insanlık tarihi kadar eski olan zeytin ağacı, hemen her kültürde kutsal kabul edilerek barışın, bereketin, uzun ve sağlıklı yaşamın sembolü olarak kabul edilmiştir. İnsanlık için böylesine önemli değerlerin simgesi olan zeytin ağacı ve bu ağacın her daim yeşil kalan yaprakları, Cetaş tasarımcılarına da ilham vermiş ve tüm kadınları zamansız hissettirenyalın ama sofistike bir altın mücevher koleksiyonu ortaya çıkmıştır. Hem özelgünlerde, hem de gündelik kullanıma uygun mineli tüm Olivia mücevherleri, Cetaş zarafet ve kalitesini de ortaya koymaktadır.

Motto koleksiyonu esin kaynağını doğa sporlarında kullanılan çok yönlü bir bağlantı parçası olan karabinadan alıyor. Mekanizma patenti Cetaş’a ait olan inovatif karabina kilit sayesinde birleşen zincirler, karşı konulmaz bir görsel zenginlik yaratıyor. Altın ve gümüşün çekici birlikteliği, yaşam mottosuyla fark edilmeyi isteyen karizmatik tüm erkekleri baştan çıkartıyor, renklerindeki zıtlık ise erkek ruhunun bilmece gibi yönlerini sembolize ediyor. Koleksiyonun ürün tanıtım katalogunda ise Cetaş ekibi yaşam mottoları eşliğinde tüm tasarımları sergiliyor.

Bambino koleksiyonu ilhamını çocukların renkli, neşeli ve çok yönlü dünyasından alıyor. Kız ve erkek çocuklarının kalıcı şıklığı için tasarlanan her figür, hiçbir çocuğun kayıtsız kalamayacağı bir cazibeye sahip. Çiçekler, meyveler, otomobiller ve birbirinden şirin hayvanlar ile çocukların tutkunu oldukları her güzel şey, anlamlı bir mücevhere dönüşüyor. Birbirinden eğlenceli Bambino ürünleri ile artık çocuklar da Cetaş kalitesini çok seviyor.