Besay Altın Emzik 11 yaşında!

, , ,

Besay Kuyumculuk tarafından yaklaşık 11 yıl önce sadece ülkemizde değil 90 farklı ülkede yeni doğanlara armağan edilen altın emzik, çıktığı günden bugüne kadar gündemde kalmaya devam etti.

1,3 gramdan 23 grama kadar farklı ağırlıklarda üretilen, herkesin bütçesine uygun yaklaşık bine yakın modeli olan Besay Altın Emzik, isteğe göre kişiselleştirilebiliyor.

Sıra dışı bir fikir olarak hayata geçen Altın Emzik; aradan geçen 11 yıl içinde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında geniş kitlelerin tercihi oldu. Pandemi döneminde bile satış performansı düşmeyen nadir ürünler arasında yer alan Besay Altın Emzik; alan kişi tarafında unutulmaz ve madden ölçülmeyecek hatıralar bırakıyor.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; altın emziğin geniş kitlelerin alımına uygun olması için çeyrek altın fiyatına denk gelen başlangıç modelleri olduğunu, altın emziğin kuyumculuk sektöründe sadece bir obje olmadığını, istenilirse ve inanılırsa sıradışı fikirlerin de talep oluşturabileceğinin en değerli örneği haline geldiğini söyledi.

Altın emziğin hem fikir, hem de üretim tescilinin Besay’a ait olduğunu vurgulayan Ömer Kaya; “Her zaman aynı şeyi söylüyoruz altın emziği kopyalamayın altın emziğin fikirsel zenginliğini ve mantalitesini kopyalayın. Siz de farklı bir ürün ortaya koyun. Kalıpları yıkan, işine fark katan tüm sektör mensuplarını ayakta alkışlamaya hazırız.” şeklinde konuştu.