Bu fuardaki yoğunluk bu yıl yapılan hiçbir fuarda yoktu!

, , , , ,

54’üncü kez Mücevher İhracatçıları Birliği işbirliği ile Informa Markets tarafından düzenlenen İstanbul Jewelry Show Ekim 2023, kapılarını sevenlerine açtı. İstanbul Jewelry Show’a katılan Lizay Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Serbes, sorularımızı JNN TV’de yanıtladı.

Çağatay Serbes, fuarın ilk gününden itibaren yoğun bir kalabalıkla karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Serbes, Türk müşterilerinin her daim olduğunu ancak bu sene yabancı müşterilerin katılımının çok fazla olduğunu vurguladı.
Çağatay Serbes, ‘’Bu fuar ayrı. Bu yoğunluğu görmek bizi mutlu ediyor. Çünkü hem Türk mücevheratına olan ilgiyi gerçekten gösteriyor hem de bizim işlerimiz için bu harika bir durum. Bu şekilde devam ederse harika bir fuar olacak. Dünyanın en büyük fuarlarına katılıyoruz. Gerçekten bu fuardaki yoğunluk bu yıl gittiğim hiçbir fuarda yoktu.’’ dedi.

Çağatay Serbes sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Fantezi kesim ürünlerimiz çok revaşta. Bizim ürünlerimizde klasik parçalar olduğu gibi fantezi parçalar da bulunuyor. Özellikle fantezi tarafına bizler çok önem veriyoruz. Farklı farklı ürünler olsun istiyoruz. Ben Amerika’daki Afrika’daki fuarlara katılıyorum. Her yerde farklı çeşit ürünler gittiği gibi farklı kültürlerinde gittiğini görüyoruz. Çeşitliliğimizi geniş tutmaya çalışıyoruz. Onun için de herkese göre bir ürün var bizde. Spesifik olarak düşündüğümüz zaman bagetler yine ön planda.’’

VİDEO: 037
BAŞLIK: Bu Fuardaki Yoğunluk Bu Yıl Yapılan Hiçbir Fuarda Yoktu!
KONUŞMACI: Çağatay Serbes – Lizay Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi
RÖPORTAJ: Fatma Nur Argun