Başarının sırrı çok çalışmak ve yapabileceğine inanmak!

, ,

54’üncü kez Mücevher İhracatçıları Birliği işbirliği ile Informa Markets tarafından düzenlenen İstanbul Jewelry Show Ekim 2023, kapılarını sevenlerine açtı. Mücevher sektörünün bir bütün olduğu ve bu sektöre ömrünü adayan ustaların olduğunu biliyoruz. 12 bin yıllık mücevher sanatının bu ustalar sayesinde bugünlere geldiğini belirtmeliyiz. Bu ustalardan biri olan Halit Özyurt, İstanbul Jewelry Show’da konuşma yaptı ve ödülünü Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın’dan aldı.

Halit Özyurt, 13 yaşından bu yana bu mesleği yaptığını söyledi. Bugüne kadar bu mesleği severek yaptığını belirten Özyurt, yaşlanınca gençlere bu sektörü emanet ettiklerini belirtti. Özyurt, gelecek nesillere böylesine kıymetli bir sektörü bıraktıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Halil Özyurt sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Gençlere tavsiyem şudur; hem kitap okusunlar hem de mesleği öğrensinler, çok çalışırlarsa hedeflerine ulaşırlar zaten. Bıkmadan usanmadan çalışsınlar, yapmadım yapamadım kelimelerini hafızadan silsinler ki başarılı olabilsinler.’’

VİDEO: 040
BAŞLIK: Başarının Sırrı Çok Çalışmak Ve Yapabileceğine İnanmak!
KONUŞMACI: Halit Özyurt – Mücevher Ustası
RÖPORTAJ: Yavuz Gayberi