İBB Başkanı İmamoğlu, İKO Yönetimi’ni ziyaret etti

, , ,

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda’nın Çemberlitaş’taki Merkez Binası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı. İKO Başkanı Atayık, ziyaretin anısına İBB Başkanı İmamoğlu’na seramik tablo hediye etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kuyumcular Odası’nın Çemberlitaş’taki Merkez Binası’nı ziyaret etti. Oda’nın girişinde İKO Başkanı Mustafa Atayık, YK Üyeleri ve İTO Kuyumculuk Komitesi Başkanı Ercan Özboyacı tarafından karşılanan İmamoğlu ile Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sektörün mevcut durumu, Kapalıçarşı ve bölgesindeki sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya İKO Başkan Vekili Turhan Gürdal, Başkan Yardımcısı Erdinç Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Garbis Gedikoğlu, Rıfkı Baş, Minas Arslan, Mehmet Emin Alkan, Ufuk Güneş, Aylin Gözen, Başkanlık Danışmanı Ali Ramazan Şanto ve Genel Sekreter İsmail Kalafat da katıldı. İKO Başkanı Atayık, ziyaretin anısına İBB Başkanı İmamoğlu’na seramik tablo hediye etti. Verimli geçen toplantının ardından Başkan Atayık ve YK üyeleri İmamoğlu’na Oda’da sektör mensupları ve vatandaşlara eğitim sertifika hizmeti ve pırlanta eğitimi veren GLT Laboratuvarı, Bilgisayar Destekli Mücevher Tasarım Sınıfı (Matrix Gold) ve sadekarlık, mıhlama, cila ve mine derslerinin verildiği atölyeleri gezdi. Ziyaret, İmamoğlu’na Oda Yönetimi ile girişte çekilen fotoğraf ile sona erdi.