Sevgililer Günü’nde birbirinden anlamlı hediyeler Ekol’den

, ,

Ekol Kuyumculuk, yine yaklaşan Sevgililer Günü öncesinde hafif takılarıyla, unutulmaz hediye almak isteyenlerin imdadına yetişecek. Hayalet kolyeleri ve hayalet bileklik modelleriyle Sevgililer Günü’ne özenle hazırlanan Ekol, hediyeyi alanın bütçesini yormayacak. Özel tasarımlarıyla hediyeyi kullananın da yüzünü güldürecek.

Sektörümüzün en önemli günlerinden biri olan 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor.  Yeni yıla giriş yaptığımız şu günlerde, pek çok kuyumcu Sevgililer Günü için vitrinlerindeki ürünlerde yeniliklere gidiyor. Takı hediye etmek, özellikle altın fiyatlarının rekor kırdığı bu dönemde maddi açıdan daha da zor bir hal alıyor. İnsanların hediye düşüncesinde altın takıdan uzaklaşmaması adına, yılların markası Ekol Kuyumculuk, olabildiğince hafif ama aynı zamanda çok şık ve gösterişli görünüme sahip modeller piyasaya sunuyor.

Ekol Kuyumculuk 14 Ayar Mağaza Müdürü Cengiz Karanfil, Sevgililer Günü’nde özellikle hayalet kolye ve hayalet bileklikleriyle kuyumcuların vitrinlerine renk katacaklarını, yüzlerce farklı modele sahip olan hediyelik takıların herkesin yüzünü güldüreceğini belirtti.

Böylesi özel günler öncesinde kuyumcunun kendi mağazasında yaptığı hazırlığın, yenilediği vitrinin çok daha ön plana çıktığını ve satış performansını direkt etkilediğini vurgulayan Karanfil; “Yükselen altın fiyatlarıyla birlikte daha hafif takılar hediye sınıfında daha çok rağbet görecektir. Görünümüne zıt olarak olabildiğince hafif olan bileklikler, hayalet kolyelerimiz çok geniş bir çeşitlilik ile kuyumcu dostlarımızın beğenesine sunuluyor.” şeklinde konuştu.